torsdag 14. juni 2012

Kortreist naturfoto, Workshopen


KORTREIST NATURFOTO

8-10 Juni hadde jeg invitert Jan Magnus Reneflot til Harstad for å holde en av sine inspirerende workshoper i (natur)foto. 10 stk meldte seg på og møtte opp i Bjørnebåsen barnehage fredag, fulle av forventninger ble de møtt av en som vanlig entusiastisk Reneflot.Hovedtemaen for helgen var opplevelser. Lete, finne og gjengi opplevelser, noe Reneflot selv greide utmerket når han holdt sine foredrag og delte av sin erfaring for deltakerne. Han fikk deltakerne til å tenke over hvem de fotograferer for, hva de vil med bildene og ikke minst fikk han frem at det skal være en lek å fotografere. Du skal ha det gøy.

Han brukte et uttrykk jeg likte veldig godt, og det var "kortreist natur", hvorfor reise langt når naturen rundt deg er full av fantastiske motiver? Kanskje du ikke ser de, men da er det for at du har det for travelt og ikke tar deg tid til å se godt nok. Arbeid deg inn i motivene, se etter kjente former. Kanskje du ser noe du drar kjensel på bare du ser godt nok etter.


Petter Larsen om workshopen :
Jeg var kjempefornøyd, ser mønster overalt nå

Inger Ingemann om Workshopen:
Det var et flott kurs, både lærerikt, morsomt og veldig inspirerende. Blir absolutt med neste gang og.

Jan Magnus Reneflot om workshope:
Vi var en fin gjeng og jeg er mektig imponert over hva deltagerne fikk til av gode bilder. Dette må vi gjenta!

Etter en helg som dette er det bare å starte planleggingen for en ny workshop i 2013. Kanskje noen av årets deltakere finner veien tilbake og forhåpentligvis dukker det opp mange nye fjes. Følg med på bloggen her og på bloggen til Jan Magnus Reneflot, www.fotorefleksjone.blogspot.com for å se når det eventuelt blir en ny workshop.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar