mandag 13. januar 2014

Lightroom kurs

AVLYST!! NY DATO KOMMER!!

Lørdag 8 Mars inviteres det til kurs i Lightroom 5 med fotograf Kai Jensen i Harstad. 

På kurset vil han lede deg gjennom arkivdelen og fremkallingsdelen som er de to viktigste delene av programmet og for deg som fotograf. Lær deg å få orden i arkivet i tillegg til å lære deg knepene som gir dine bilder det lille ekstra. 

Kai Jensen om kurset:
"Lightroom er et fantastisk program for redigering og organisering av bilder. Små justeringer i Lightroom kan gi bildene dine et stort løft. Samtidig vil organiseringen av bilder i Lightroom gi deg trygghet og forutsigbarhet. Kurset vil garantert være en vekker og en aha opplevelse for mange. På kurset vil vi konsentrerere oss om bibliotek og fremkallingsdelen i Lightroom. Det er nettopp her de fleste har behov for en god gjennomkjøring. Kurset egner seg både for de som er ferske i Lightroom, og for deg som har prøvd ut Lightroom på egenhånd, men føler behov for litt hjelp til å komme videre. Kurset fungerer også om du ikke har oppgradert til Lightroom5."

Kai er en av landets fremste naturfotografer og en erfaren kurs og foredragsholder både når det gjelder Lightroom og naturfoto generelt, og har vært foreleser på de fleste store naturfotofestivaler i Skandinavia. Han er bosatt på Åneby i Nittedal hvor han har sitt eget galleri og kurslokale. Kai er leder i Norske Naturfotografer som er en forening for helt eller delvis profesjonelle naturfotografer. Han er også medlem i BioFoto og har tidligere også vært leder der. 

STED: 
HARSTAD
(kommer tilbake med lokale)

PRIS:
2000 KR PR PERS

TID:
10.00 TIL 15.00

BINDENDE PÅMELDINGEN INNEN 20 FEBRUAR PÅ MAIL

hakon.langmo@gmail.com

MED NAVN, ADRESSE OG TELEFONNUMMER

FOR MER INFO TA KONTAKT PÅ MAIL ELLER TELEFON
95259063

BEGRENSET ANTALL PLASSER SÅ VÆR RASK!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar